Dienstag, 13. September 2011

E-shopping μέσα από το κινητό


Ο αριθμός επισκεπτών από φορητές συσκευές στη σελίδα του Skroutz.gr τον τελευταίο χρόνο έχει τετραπλασιάστει. Ο ρυθμός αύξησης παραμένει σταθερός και με τις ραγδαίες εξελίξεις στον τεχνολογικό τομέα, η πλοήγηση μέσα από κινητό αναμένεται σύντομα να εκτιναχθεί.
Οι επισκέπτες-πελάτες ηλεκτρονικών καταστημάτων, δυστυχώς, αναγκάζονται πολλές φορές να χειριστούν στην μικρή οθόνη κινητών τηλεφώνων διαδικασίες αγοράς σχεδιασμένες για οθόνες προσωπικών υπολογιστών.
Στο Skroutzstore.gr, όλα τα διαθέσιμα θέματα προσαρμόστηκαν έτσι ώστε να προσφέρουν στον χρήστη μία άνετη και εύκολη περιήγηση στο e-shop σας, είτε μέσω της οθόνης ενός υπολογιστή, είτε μέσω κινητού. Επίσης, φιλική ως προς τα κινητά έγινε και η διαδικασία ολοκλήρωσης αγορών (checkout), βοηθώντας έτσι τον επισκέπτη-πελάτη σας να ολοκληρώσει εύκολα και γρήγορα την παραγγελία του μέσα από το e-shop σας.
Στα πλαίσια των παραπάνω αλλαγών, ίσως παρατηρήσετε κάποια μηνύματα σε σύγχρονους browser (π.χ. Firefox 4) σχετικά με αποθήκευση offline δεδομένων. Αποθηκεύοντας μέρος των δεδομένων του θέματος (τα οποία αλλάζουν σπάνια) στον υπολογιστή σας, η εμπειρία πλοήγησης και χρήσης γίνεται ακόμα πιο γρήγορη.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen