Mittwoch, 14. September 2011

iPhone 5 φήμες: τι πρέπει να ξέρετε

iPhone 5 (ή το iPhone 4S, όπως μερικοί αποκαλούν) φήμες μύγα παχιά και γρήγορα - ναι υπάρχει κάτι σαν καταιγίδα με τον κλάδο πιστεύουν ότι το νέο τηλέφωνο είναι η πρώτη φορά που θα κάνει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ας βρούμε το iPhone σε 5 επιδρομή ψυγείο φήμες σχετικά με την ντομάτα της αλήθειας μέσα στην βρωμερό Stilton του αβάσιμους κερδοσκοπία.

Σε κάνει να διαβάσει τι ελπίδες skroutz-greece.blogspot.com στο επόμενο iPhone, στη λίστα επιθυμιών μας βίντεο.



iPhone Ημερομηνία ΤΥΠΟΥ 5

WWDC Η φετινή ήταν σχετικά με το λογισμικό και όχι το υλικό, με την Apple με επίκεντρο IOS και Mac OS

Στις 20 του Απρίλη του 2011 σημαίνει ότι από ότι το iPhone 5 Ημερομηνία κυκλοφορίας μπορεί να Σεπτεμβρίου 2011. Η ημερομηνία αυτή παρέχεται από τρεις πηγές, που αναφέρεται από το Reuters, δήλωσε. 5ο Σεπτεμβρίου, έχει και έχουν πάει, όμως, και δεν υπάρχει ακόμα κανένα σημάδι του νέου iPhone.

Στις 6 Μαΐου αναφέρθηκε ότι Pegatron της Apple φέρεται να ήταν μια τεράστια σειρά από θέσεις εργασίας και συν σε 15 εκατ. συσκευές, το τηλέφωνο είναι έτοιμο για την έναρξη παραγωγής στην δεδομένη την πτώση.

Στις 19 Ιουλίου από την Apple προφανώς επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός νέου iPhone στην αγορά μέχρι το τέλος του Q3, που οδηγεί σε ακόμη περισσότερες προτάσεις ότι το iPhone ημερομηνία έναρξης θα είναι 5 το Σεπτέμβριο.

Η Apple Οικονομικός Διευθυντής Peter Oppenheimer ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια ενός αποτελέσματος, γεγονός που υποδηλώνει γιατί ήταν ζητώντας ένα 12 τοις εκατό πτώση στις πωλήσεις για το Q3 οικονομική περίοδο - παραδοσιακά μια δύσκολη στιγμή, χάρη στις δεκάδες των ανθρώπων που αγοράζουν τις τελευταίες iPhone.

Είπε ότι υπήρχε «μια παρτίδα σε εξέλιξη το φθινόπωρο με IOS 5 και icloud", αλλά πρόσθεσε ότι υπάρχει μια «μελλοντικές εξελίξεις μετάβαση των προϊόντων που δεν μιλάμε για το σήμερα» είναι.

Τ3, λέει η Apple, επίσης, την πρόσληψη περισσότερου προσωπικού για το μήνα Σεπτέμβριο, ενώ έχει επίσης αναφερθεί ότι η αμερικανική δίκτυο της AT & T έχει ένα λαό απαγόρευση διακοπών για μια πιθανή έναρξη χαστούκισε. Μερικές (τώρα αποδειχθεί ψευδής) ήταν ακόμη δήλωσε ότι θα μπορούσε, 5 Σεπτεμβρίου.

Η μείωση των τιμών του iPhone 4, τον Αύγουστο του τόνισε επίσης σε μια ημερομηνία κυκλοφορίας του Σεπτεμβρίου για το iPhone ή το iPhone 4S 5.

Στις 15 Η Apple φέρεται να ξεκίνησε από τον Αύγουστο του ανεβάζουν το ύψος των παραγγελιών για το ακουστικό.

Στις 17 Τον Αύγουστο, κέρδισε τη φήμη ενός iPhone 5η Σεπτεμβρίου ημερομηνία έναρξης είναι πιο έλξη - αυτή τη φορά στις 12 Σεπτεμβρίου αντιστοιχισμένο - όταν αναφέρθηκε ότι η Telefonica, το δίκτυο O2 διαθέτει, ρυθμίζεται έτσι ώστε η κλιμάκωση πίσω iPhone απόθεμα πριν από την "έναρξη καθιέρωση νέα έξυπνα τηλέφωνα ».

Μια άλλη φήμη στα μέσα Αυγούστου, δήλωσε ότι το iPhone της Apple για να πάρει, ώστε να καθυστερήσει το ένα πιο γρήγορο τσιπ-Α6.

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2011, εμφανίστηκε ένα σοβαρό οθόνη ενός υποτίθεται Best Buy υπόμνημα, γεγονός που υποδηλώνει ότι το iPhone θα μπορούσε να είναι 5 προς πώληση στις ΗΠΑ στις 21 Οκτώβριος με τα πόδια.

Περαιτέρω ενδείξεις για το iPhone ημερομηνία έναρξης τον Οκτώβριο, πέντε ήρθε στις 12 Σεπτεμβρίου, με τις εκθέσεις υποστήριξαν ότι η IOS για την κατασκευή πέντε παραγωγοί χρυσού στην ώρα έναρξης για τα μέσα Οκτωβρίου έστειλε.

Και 14 "Αν το κάνουμε αυτό που έχουμε πει, ότι το iPhone θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου 15.": Σεπτέμβριος, ο διευθύνων σύμβουλος της France Telecom, μητρικής εταιρείας της Orange, συγκεκριμένα, όπως είπε ο ίδιος

Το iPhone θα είναι 5 επόμενη iOS 5 πρεμιέρα το φθινόπωρο

ΙΟΣ 5 θα πλοίο το φθινόπωρο, έτσι φαίνεται ένα ασφαλές στοίχημα ότι το iPhone θα κάνει το ντεμπούτο του πέντε έχουν κάνει στις ή πριν από τότε.

ΙΟΣ 5

Την 1η Digitimes ανέφερε, τον Ιούλιο που εδρεύει στην Ταϊβάν, οι προμηθευτές έχουν ετοιμάζεται για την παραγωγή τριών iPad και iPhone - πρόσθεσε βάρος στη θεωρία ότι εμφανίζονται το Σεπτέμβριο.

Στις 5 Ιαπωνικά ιστοσελίδα ανέφερε Σεπτέμβριο Macotakara ότι το iPhone είχε 5 πήγε στην παραγωγή. Μετά Macotakara έχουν Foxconn και Pegatron τοποθέτηση στο εγκαινίασε νέο ακουστικό.

Στις 8 Σεπτέμβριος Digitimes έγραψε ότι Foxconn παράγει σήμερα 150.000 μονάδες ανά ημέρα του νέου iPhone.

Θα μπορούσε να είναι ένα κυρτό iPhone 5 εκεί;

Η Wall Street Journal ανέφερε ότι «η Apple αναπτύσσει επίσης ένα νέο μοντέλο iPhone, δήλωσε ο λαός ενημερώθηκε στο τηλέφωνο ένα άτομο γνωστό, είπε ο πέμπτης γενιάς iPhone θα είναι μια διαφορετική μορφή παράγοντας από αυτούς που είναι σήμερα διαθέσιμα. αυτό ήταν ... δεν είναι σαφές πόσο γρήγορα μπορεί αυτή η έκδοση θα είναι διαθέσιμη η Verizon ή άλλους φορείς. "

Αυτό έχει έκτοτε μέσα από εκθέσεις Engadget, το οποίο λένε ότι η σχεδίαση είναι μια "συνολική επανεξέταση» υποστηρίζονται.

Κινέζοι κατασκευαστές να σχεδιάζουν ενημέρωση για το νέο iPhone έχουν έστειλε πέντε σασί και προφανώς για μια επιστροφή στο παλιό ημέρες του iPhone σχεδιασμού. Όμως, το iPhone θα μπορούσε να έχει πραγματικά μια κυρτή 5 και την επιστροφή; Δεν μπορούμε να σας πούμε πως είμαστε επιφυλακτικοί σχετικά με τέτοιες "διαρροές", επειδή απόγνωση της Apple για να κρατήσει επερχόμενο τα σχέδιά τους στο σκοτάδι.

Iphone 5 φωνητικού ελέγχου

5 θα μπορούσε το iPhone να έχει ένα νέο είδος ελέγχου φωνής; Γνωρίστε κινητό σας πιστεύει αυτό, που ονομάζεται βοηθός, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να κατεβάσετε μουσική, να στείλετε τα κείμενα και να πραγματοποιείτε κλήσεις FaceTime

5 βασίζεται iPhone icloud

Η Apple λέει ότι είναι "κοπής του καλωδίου" με IOS 5 - καθώς και το iPad 2, αυτή ήταν η πρώτη μετά το PC συσκευή στις αρχές του έτους. OS ενημερώσεις μπορεί να διανέμεται μέσω του αέρα θα πρέπει - πρέπει να πάρετε μόνο ό, τι αντί της συνήθους 600 MB κατεβάσετε αλλάξει - και οι συσκευές μπορούν να ενεργοποιηθούν χωρίς σύνδεση στο iTunes.

Μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε και να διαγράψετε γραμματοκιβώτια και ημερολόγια, ΙΟΣ, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε στην πραγματικότητα τη συσκευή σας από το PC ή το Mac σας.

"Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη συσκευή και είστε έτοιμοι να προχωρήσουμε", δήλωσε ο Scott της Apple Forstall.

"Ενημερώσεις λογισμικού είναι τώρα διαθέσιμες μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Δεν χρειάζεται να συνδέσετε ενημερώσετε το λογισμικό σας. Και τώρα είναι δέλτα ενημερώσεις. Αντί για τη λήψη ολόκληρο το λειτουργικό σύστημα, το μόνο που χρειάζεται να κατεβάσετε, τι έχει αλλάξει", δήλωσε ο συνέχισε.

5 θα iPhone στην πραγματικότητα να είναι ένα iPhone 4S;

Φυσικά, δεδομένου ότι το iPhone 3G ακολούθησε το 3G, ήταν δυνατό το νέο iPhone δεν είναι μια συνολική ανανέωση, και θα δούμε ένα iPhone 4S (ή iPhone 4GS), πριν από ένα πέμπτο iPhone

Ένα iPhone 4S φαινόταν περισσότερο έως 16 Μαΐου 2011, αναλυτής Peter Misek έγραψε κάποτε: «Στον τομέα της βιομηχανίας μας, η συσκευή ελέγχει να ονομάζεται το iPhone, και 4S θα περιλαμβάνει μικρές αισθητικές αλλαγές, την καλύτερη κάμερες, A5 επεξεργαστή διπλού πυρήνα και HSPA + υποστήριξη."

Ωστόσο, οι προηγούμενες εκθέσεις από την Κίνα υποστηρίζει το μεγαλύτερο έλεγχο, μεταλλικό σασί αθλητικές 5 Φήμες για iPhone, ο επανασχεδιασμός φαίνεται να εξακολουθεί να είναι στις κάρτες.

Μια φήμη μας στις 7 Κλειστή Μάρτιο του 2011 δείχνει ότι το νέο iPhone θα κάνει, πίσω από την πλάτη γυαλί και αντί να επιλέξουν ένα μέταλλο που λειτουργεί ως μια νέα κεραία iPhone.

Και ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple, η οποία θα αναφερθεί στις 7 Απριλίου 2011 Σχετικά, δείχνει ότι θα μπορούσαμε να δούμε το κάλυμμα στην καλή χρήση για το νέο iPhone. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει τον τρόπο με οπτικές ενδείξεις και ευαίσθητα στην αφή πλήκτρα ίσως το χώρο γύρω από την οθόνη του iPhone για να ενσωματωθούν.

Οι φήμες ότι είμαστε σε τρίτες Μάιο του 2011 την κάλυψη, δείχνουν ότι θα μπορούσε ακόμη και δύο εκδόσεις του νέου iPhone: ένα "πρότυπο" iPhone iPhone 5 5 και ένα «pro». Προφανώς η Apple να αγοράσει σε συνιστώσες της διαφορετικής ποιότητας, και αυτά τα μέρη δεν απαιτούνται για ένα μόνο τηλέφωνο.

Φθηνότερο, μικρότερες iPhone 5 - ένα iPhone Nano

Ένα πρωτότυπο ενός μικρότερου iPhone υπάρχει, χτίστηκε για να υπερασπιστεί τον ανταγωνισμό από τις φτηνές τηλέφωνο Android.

Οι φήμες για το iPhone Nano επιταχύνθηκε εκ νέου στις 13 Φεβρουάριο, όταν η Wall Street Journal υποστήριξε ότι η λεγόμενη "iPhone Nano" είναι και ίσως ακόμη και την πώληση εντός του τρέχοντος έτους να είναι.

Στις 23 Αύγουστος Reuters ανέφερε ότι δύο ανώνυμες πηγές "με γνώση του θέματος», επιβεβαίωσε ότι ένα 8 GB flash drive είναι για το iPhone 4 που χτίστηκε από μια κορεατική προμηθευτή - αυτό θα μπορούσε να είναι το φθηνότερο iPhone.

Ένα λευκό iPhone 5

Η Economic Daily News ανέφερε ότι πέντε λευκά iPhone θα έρθει με ένα προμηθευτή από γυαλί που ονομάζεται Wintek, η μόνη αφής κατασκευαστή για το λευκό iPhone.

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2011, μια σελίδα που εμφανίστηκε μια σύντομη αναφορά στην ιστοσελίδα της Vodafone, το iPhone σε λευκό και πέντε μαύρα.

iPhone 5 υποστηρίζει 1080p HD

Είναι πολύ πιθανό - δεδομένου ότι η iPad 2 Πλήρης υποστήριξη HD - ότι το νέο iPhone θα κάνει το ίδιο.

Iphone 5 specs

Σύμφωνα με την κινεζική Economic Daily News (μέσω AppleInsider), με εξαίρεση την Qualcomm chipsets - αντικαταστήσει την ισχύουσα chipset Infineon στο iPhone θα είναι 4 - κολλήσει της Apple με τους ίδιους προμηθευτές για το 2011 το iPhone εξαρτήματα 5G.

Θα περιμέναμε ότι τα βασικά του iPhone σε 5 specs πάρει ένα χτύπημα - περισσότερη μνήμη, ταχύτερο επεξεργαστή και περισσότερη μνήμη. Το A5 dual-core επεξεργαστή ARM από το iPad 2 είναι πολύ πιθανό να συμμετέχουν.

Οι προδιαγραφές; Μια νέα κεραία, 1.2 GHz επεξεργαστή (πιθανώς dual-core) και μεγαλύτερη οθόνη: 3,7 "αντί 3,5". Το iPhone μπορεί επίσης 5 από έναν νέο τύπο του κράματος, ή μπορεί να γίνει σάρκα.

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2011, μια σελίδα που εμφανίστηκε για λίγο στην ιστοσελίδα της Vodafone αναφορές για το iPhone 16GB και 32GB 5 σε μνήμη και σε λευκό και μαύρο.

Οθόνη iPhone 5

Σε άλλες φήμες ότι στις 15 Φεβρουάριος 2011 εμφανίστηκε, Digitimes βασίζεται σε πληροφορίες που φέρεται από τους προμηθευτές ότι το iPhone ισχυρίζονται 5 Εκθέσεις έχουν διαρρεύσει από ένα μεγαλύτερο, τέσσερις-ιντσών οθόνη. Digitimes αναφέρει την πηγή που λέει ότι η Apple επεκταθεί το μέγεθος εμφάνισης "για τη στήριξη της αγοράς Tablet PC, όπως ο πωλητής έχει μόνο ένα 9,7 ιντσών iPad στην αγορά."

Στις 22 Μαρτίου 2011, η Κίνα Times ανέφεραν επίσης ότι το iPhone είναι ένα 4-5-ιντσών οθόνη διαθέσιμα. Αλλά στις 29 Αυγούστου, Digitimes sourcesdisagreedwith αυτό και δήλωσε ότι θα είναι μικρότερη από 4 ίντσες.

Στις 23 Μπορούμε να αναφερθεί σε φήμες ότι το iPhone θα μπορούσε να είναι πέντε κυρτή συνάρτηση οθόνη από γυαλί. Αυτές οι φήμες που προήλθαν από Digitimes, το οποίο σημαίνει ότι η Apple έχει πει 200-300 ειδικά μηχανήματα κοπής γυαλιού αγοράσει επειδή επενδύει πάρα πολύ ακριβό για τον κατασκευαστή βρίσκονται ήδη μέσα

Το iPhone θα αυξηθεί 5 ή το iPhone 4S επίσης μια μαζική γραφικών, καθώς κινείται σε ένα dual-core GPU - αυτό θα μπορούσε να είναι αληθινό 1080p έξοδο από την νέα συσκευή προαναγγέλλουν το μήνυμα του 18ου μας Ιανουαρίου.

Iphone 5 ψηφιακό πορτοφόλι

Υπάρχουν κάποιες εικασίες ότι η Apple θα μπορούσε να Κοντά τομέα της επικοινωνίας (NFC) τεχνολογία στο iPhone 5G περιλαμβάνουν τη μετατροπή της σε είδος της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας. Αλλά πώς σημειώσεις Techeye.net, έτσι αυτό δεν μπορεί να είναι άμεση, "Apple έχει εξετάσει NFC."

Αλλά με την τεχνολογία στο εσωτερικό του Nexus S, ο χρόνος για να NFC επιτέλους είναι εδώ.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2011, έχουμε αναφερθεί ότι ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple έχει ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι Icon αποκάλυψε στην αρχική οθόνη του iPhone. Αυτό προσθέτει αξιοπιστία στην φήμη ότι το iPhone θα περιλαμβάνει πέντε NFC. Αλλά στις 14 Μαρτίου 2011, αναφέρεται στην εφημερίδα The Independent εκθέσεις sources αναμένει "κάποια από τα μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στο Ηνωμένο Βασίλειο», το οποίο, η Apple είπε ότι δεν το κάνετε, το iPhone σε πέντε NFC είπε. Έτσι ίσως θα πρέπει να περιμένουμε για το iPhone για να 6.

Στις 24 Ιουνίου, αναφέρθηκε ότι το Google θα μπορούσε να Πορτοφόλι κινητή πλατφόρμα πληρωμών για το νέο χαρακτηριστικό iPhone. Eric Schmidt παραδέχθηκε ότι η Google επιδιώκει να λιμάνι το λογισμικό σε άλλους κατασκευαστές.

LTE υποστήριξη

Τουλάχιστον ένας αναλυτής πιστεύει ότι το iPhone είναι πέντε LTE, υπερ-ταχεία υποστήριξη ευρυζωνικότητας μέσω κινητού στις ΗΠΑ. Αυτό θα είναι το iPhone 4G 5G ένα τηλέφωνο που να μην προκαλεί σύγχυση σε όλους. LTE είναι αποφασισμένη - AT & T σχεδιάζει να ξεκινήσει LTE της το 2011 - αλλά το iPhone έχει φημολογηθεί LTE για μια στιγμή. ΗΠΑ Σήμερα επέπλευσε την ιδέα της LTE iPhone στην Verizon κατά το παρελθόν έτος.

Σύμφωνα με PCWorld.com, υπάρχει μια αναφορά στην τεχνολογία 4G στο IOS κωδικό αριθμό 5, ενώ οι αεροπορικές εταιρείες έχουν τη δοκιμή 4G με δυνατότητα πρωτότυπα και μηχανικοί της Apple iPhone 4G δίκτυο έχει προσληφθεί στο ντύσιμο ένα από τα καταστήματα της Apple του.

Iphone 5 κάμερα

Wall Street Journal, σε μία ζωντανή εκδήλωση μίλησε για τη Sony, ο Sir Howard Stringer, η εικόνα του συστήματος της εταιρείας κάμερα αισθητήρα στο Σεντάι, μια πόλη που πρόσφατα επλήγη από την πρόσφατη ιαπωνική σεισμό και το τσουνάμι.

Σύμφωνα με 9to5Mac, είπε κάτι που σύμφωνα με τις γραμμές που επηρεάζονται από το "καλύτερο αισθητήρα μας σε ένα από τα [τσουνάμι] χτισμένο εργοστάσια. Ποιος θα πάει στην Apple για το iPhone της ... ή iPads. Δεν είναι ότι κάτι; Μπορείτε να αγοράσετε από εμάς καλύτερη αισθητήρες μας ".

Άλλες πηγές θα μπορούσε επίσης να πει ότι το νέο iPhone είναι μια φωτογραφική μηχανή 8MP.

Στις 8 Σεπτέμβρη 2011 φωτογραφία από ένα iPhone εμφανίστηκε στο Flickr, αλλά τα δεδομένα EXIF ​​έδειξαν ότι η φωτογραφική μηχανή είναι καλύτερη από εκείνες για το iPhone 4. Θα μπορούσε αυτό να είναι η πρώτη εικόνα του iPhone πήρε πέντε στην έρημο;

5 Τιμή iPhone

Αν το iPhone 5 είναι ένα εξελικτικό βήμα, πώς η μετάβαση από το iPhone 3G, το iPhone 3G θα ήταν τότε αναμένουμε ότι για να διατηρηθεί η τιμή λίγο-πολύ το ίδιο, αν και μπορεί να σημαίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο υψηλότερης προστιθέμενης αξίας των φορολογικών συντελεστών και την υψηλότερη τιμή.

Βαθμολογήστε το iPhone 5

skroutz-greece.blogspot.com είναι γνωστή για την εκτενή σχόλια του τηλεφώνου του, όπου είμαστε με όλες τις πτυχές μιας συσκευής, και εμείς θα σας φέρει μια πλήρη αναθεώρηση, λεπτομερή iPhone 5, όταν χάσαμε τα χέρια μας σε μία.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen